Αγ.Ειρήνης 9 & Βεΐκου, 11146 Γαλάτσι, Αττική 
mail@4lyk-galats.att.sch.gr
τηλέφωνο: 2102221000, φαξ: 2102221911 

You are here: Home Ανακοινώσεις 2ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός στη Στατιστική

2ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός στη Στατιστική

 Θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε ότι η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος «Ανάπτυξη της στατιστικής παιδείας στην Ελλάδα» διοργανώνει τον «2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό στη Στατιστική», ο οποίος θα διαρκέσει έως και τα τέλη Μαρτίου 2019. 

Στόχος του διαγωνισμού είναι να τονώσει το ενδιαφέρον των μαθητών για τις στατιστικές, να προωθήσει τη χρήση των επίσημων στατιστικών στη διδασκαλία και να αναδείξει τη σημασία της στατιστικής στην καθημερινή ζωή.

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν ομάδες μαθητών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δημόσιας και Ιδιωτικής), των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων, καθώς και του Γυμνασίου.

Οι δύο πρώτες νικήτριες ομάδες του εθνικού διαγωνισμού από κάθε κατηγορία συμμετεχόντων θα συμμετάσχουν, στη συνέχεια, στον «2ο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό στη Στατιστική», που θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά στην αγγλική γλώσσα, τους μήνες Απρίλιο – Μάιο του 2019.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Διαγωνισμό στη Στατιστική, σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, όπως ημερομηνίες – ορόσημα, τους κανόνες που διέπουν τους δύο διαγωνισμούς, καθώς και τα βραβεία για τις νικήτριες ομάδες, μπορείτε να αναζητήσετε στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://www.statistics.gr/el/statistics-competition-2019

Οι εγγραφές των ομάδων θα ολοκληρωθούν στις 27 Ιανουαρίου 2019.

Ελάτε να ταξιδέψουμε, για δεύτερη φορά, όλοι μαζί στον κόσμο της στατιστικής!

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία σας!

Εκ μέρους της Ομάδας,

Εκτύπωση PDF

Αναζήτηση

Εργασίες Μαθητών

Copyright © 4ο Γενικό Λύκειο Γαλατσίου 2024

Template by Joomla Themes & Copywriter.