Αγ.Ειρήνης 9 & Βεΐκου, 11146 Γαλάτσι, Αττική 
mail@4lyk-galats.att.sch.gr
τηλέφωνο: 2102221000, φαξ: 2102221911 

You are here: Home Δραστηριότητες Προγράμματα Προγράμματα 2017-2018 Συμμετοχή μαθητών και μαθητριών της Α΄ τάξης σε Εθνικό και Διεθνή διαγωνισμό για το περιβάλλον

Συμμετοχή μαθητών και μαθητριών της Α΄ τάξης σε Εθνικό και Διεθνή διαγωνισμό για το περιβάλλον

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α΄ Λυκείου ευαισθητοποιούνται και προσπαθούν να ευαισθητοποιήσουν για το τι είναι Γρήγορη Μόδα (Fast Fashion) και τις συνέπειές της στο περιβάλλον.

Στα πλαίσια του μαθήματος των Αγγλικών, με τις εργασίες τους και με την υποστήριξη των καθηγητριών τους, κ.κ. Αγγελοπούλου Α. και Μαλλιαρού Γ., οι μαθητές και οι μαθήτριες συμμετέχουν στον Εθνικό και Διεθνή Διαγωνισμό για την ανάδειξη του καλύτερου άρθρου, φωτογραφίας και βίντεο με περιβαλλοντικό περιεχόμενο που διοργανώνεται από το Διεθνές Δίκτυο ΠΕ «Νέοι Δημοσιογράφοι για το Περιβάλλον», του οποίου Εθνικός Συντονιστής στην Ελλάδα είναι η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης. Στο padlet : https://padlet.com/agg_aggelopoulou/young-reporters-for-the-environment-2023-2024-5ag5cwknz6i4ounk μπορείτε να δείτε τις συμμετοχές των παιδιών στον Εθνικό και Διεθνή Διαγωνισμό.

Καλή επιτυχία στους Νεαρούς Δημοσιογράφους για το Περιβάλλον!

Εκτύπωση PDF

Αναζήτηση

Εργασίες Μαθητών

Copyright © 4ο Γενικό Λύκειο Γαλατσίου 2024

Template by Joomla Themes & Copywriter.