Αγ.Ειρήνης 9 & Βεΐκου, 11146 Γαλάτσι, Αττική 
mail@4lyk-galats.att.sch.gr
τηλέφωνο: 2102221000, φαξ: 2102221911 

You are here: Home

Για Μαθητές και Γονείς

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ Β' ΛΥΚΕΙΟΥ

Εκτύπωση PDF

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1η μέρα: Ιωάννινα – Μουσείο Π.Βρέλλη

Συγκέντρωση Επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση (7:30) για τα Ιωάννινα μέσω της γέφυρας του Ρίου Αντιρρίου. Άφιξη στην πόλη και το μεσημέρι επισκεπτόμαστε στο Μπιζάνι το μοναδικό στην Ελλάδα Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων, του φημισμένου Ηπειρώτη γλύπτη Παύλου Βρέλλη. Μεταφορά στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο- προαιρετική ομαδική έξοδος– διανυκτέρευση .

2η μέρα: Ξενάγηση πόλης - Κάστρο Ιωαννίνων - Nησάκι λίμνης Ιωαννίνων

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για το Κάστρο των Ιωαννίνων , ( Σουφαρί Σεράι, ιππική σχολή του Αλή Πασά, Τζαμί Ασλάν και Βυζαντινό μουσείο),όπου θα μας περιμένει ο ξεναγός μας. Αργότερα θα επισκεφθούμε το νησάκι όπου βρίσκεται το σπίτι / μουσείο του Αλή Πασά. Ακολουθεί ξενάγηση στην πόλη των Ιωαννίνων και στην συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο – προαιρετική ομαδική έξοδος- διανυκτέρευση

3η ημέρα : Σπήλαιο Περάματος - Ζαγοροχώρια

Μετά το πρωινό , αναχώρηση για το σπήλαιο του Περάματος που βρίσκεται σε απόσταση 2χλμ. από τα Γιάννενα στο ομώνυμο χωριό. Θεωρείται το μεγαλύτερο σπήλαιο των Βαλκανίων, έχει δαιδαλώδεις διαδρόμους ενός και πλέον χιλιομέτρου και είναι διακοσμημένο με θαυμάσιους σταλακτίτες και σταλαγμίτες.

Στη συνέχεια αναχώρηση για τα Ζαγοροχώρια, ένα δίκτυο από 46 χωριά που ξεπροβάλλουν ανάμεσα στα βουνά της Πίνδου. Ακολουθεί επίσκεψη στο Μονοδένδρι και την Μονή της Αγίας Παρασκευής. Θα θαυμάσουμε πανοραμικά το περίφημο φαράγγι του Βίκου αλλά και την κοιλάδα του ποταμού Βοϊδομάτη. Αργά το απόγευμα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Δείπνο- προαιρετική ομαδική έξοδος- Διανυκτέρευση

4η μέρα: Μέτσοβο - Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για το Μέτσοβο, μια ορεινή κωμόπολη της Πίνδου, που βρίσκεται κτισμένη πάνω στα ερείπια της αρχαίας πόλης Τύμφη. Το Μέτσοβο διαθέτει ένα πλήθος μονών και εκκλησιών, πολλά από αυτά είναι αυθεντικά Βυζαντινά μνημεία τεραστίου κάλλους και σημασίας που αποτελούν στολίδι για την περιοχή. Επίσης θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε τις είκοσι παραδοσιακές βρύσες με το μοναδικής ποιότητας ντόπιο νερό και να περπατήσουμε στα μοναδικά καλντερίμια του. Στη συνέχεια παίρνουμε το δρόμο επιστροφής. Άφιξη αργά το απόγευμα στην Αθήνα.

ΠΟΛΥΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΣ Α' ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Εκτύπωση PDF

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

ΠΟΛΥΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΣ Β' ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Εκτύπωση PDF

 

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

 

 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Εκτύπωση PDF

Αύριο, 9/2/2023 ημέρα Πέμπτη και ώρα 12.00 μμ ,θα γίνει η ενημέρωση γονέων και κηδεμόνων για την πρόοδο των μαθητών μας, θα δοθούν οι έλεγχοι και θα ακολουθήσει η  ηλεκτρονική αποστολή τους. 

Επίσης θα γίνουν οι εκλογές για τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας και καλό είναι όλοι οι γονείς να συμμετέχουν. 
Επισυνάπτουμε το ψηφοδέλτιο:
 
 
 
 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Εκτύπωση PDF

Με απόφαση της Περιφέρειας Αττικής, όλα τα σχολεία, Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τα οποία βρίσκονται στα διοικητικά όρια του Δήμου Γαλατσίου, θα παραμείνουν κλειστά αύριο Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, χιονόπτωσης και παγετού, ώστε να αποφευχθούν οι άσκοπες μετακινήσεις και να εξασφαλιστεί η ασφάλεια όλων των πολιτών.

Το σχολείο μας θα λειτουργήσει με σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση (ΦΕΚ Τεύχος B’ 4188/10.09.2021) και τροποποιημένο Ωρολόγιο Πρόγραμμα (ώρα έναρξης των μαθημάτων στις 08:00 και λήξη στις 13:40).

ΩΡΑΡΙΟ ΓΕΛ – ΕΠΑΛ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ώρα διδασκαλίας Από Έως
8:00 8:40
8:50 9:30
3η 9:40 10:20
10:30 11:10
11:20 12:00
12:10 12:50
13:00 13:40

 

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

WEBEX LINK ΕΔΩ

 

 

Αναζήτηση

Εργασίες Μαθητών

Copyright © 4ο Γενικό Λύκειο Γαλατσίου 2024

Template by Joomla Themes & Copywriter.