Αγ.Ειρήνης 9 & Βεΐκου, 11146 Γαλάτσι, Αττική 
mail@4lyk-galats.att.sch.gr
τηλέφωνο: 2102221000, φαξ: 2102221911 

You are here: Home

Ερευνητικές Εργασίες 2011-2012

Πρώτες Βοήθειες

Εκτύπωση PDF

Υλικό

Κίνδυνοι ατυχήματος στην καθημερινή μας ζωή - Πρώτες Βοήθειες

Εκτύπωση PDF

Ανακαλύπτοντας τον κόσμο του Χορού

Εκτύπωση PDF

Η παρούσα εργασία εντάσσεται στα πλαίσια της μελέτης της ερευνητικής εργασίας με θέμα: ??Ανακαλύπτοντας τον κόσμο του χορού??.

Σκοπός της έρευνάς μας είναι η κριτική προσέγγιση του χορού ως καλλιτεχνική έκφραση του ανθρώπου. Έχει ενδιαφέρον η μελέτη του χορού ως μέσο έκφρασης, διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

Περισσότερα...

Μόδα, ανάγκη, αισθητική ή κατανάλωση

Εκτύπωση PDF

Η παρούσα εργασία εντάσσεται στα πλαίσια της μελέτης της ερευνητικής εργασίας με θέμα: "Μόδα, ανάγκη, αισθητική ή κατανάλωση".

Σκοπός της έρευνας μας είναι η κριτική προσέγγιση της μόδας. Έχει ενδιαφέρον η μελέτη των ενδυματολογικών συνηθειών ενός λαού ή μιας εποχής ή και κάθε μεμονωμένου ατόμου , γιατί η ένδυση είναι φορτισμένη με τις ποικίλες οικονομικές ,πολιτικές ,κοινωνικές ,ηθικές ,αισθητές συνθήκες ,υπό τις οποίες ζει ο άνθρωπος. Ντυνόμαστε ,βέβαια ,για όλους τους πρακτικούς αλλά στη διαδικασία της ένδυσης κυριαρχούν οι κοινωνικοί λόγοι που αρχικά φαίνονται ως δευτερεύοντες. Διαλέγουμε στη φορεσιά μας ,για να γίνουμε ελκυστικοί στους φίλους μας, σε όλους αυτούς με τους οποίους θέλουμε να συνεργαστούμε ,και σεβαστοί στους αντιπάλους μας,

Περισσότερα...

Αναζήτηση

Εργασίες Μαθητών

Copyright © 4ο Γενικό Λύκειο Γαλατσίου 2024

Template by Joomla Themes & Copywriter.