Αγ.Ειρήνης 9 & Βεΐκου, 11146 Γαλάτσι, Αττική 
mail@4lyk-galats.att.sch.gr
τηλέφωνο: 2102221000, φαξ: 2102221911 

You are here: Home Δραστηριότητες Άλλες Δράσεις

Άλλες Δράσεις

Τα δύο τμήματα Θεατρολογίας της Α' Λυκείου παρακολούθησαν τη θεατρική παράσταση "Ρωμαίος και Ιουλιέτα για 2"

Εκτύπωση PDF

Στις 26/2/2018, τα δύο τμήματα Θεατρολογίας της Α' Λυκείου παρακολούθησαν τη θεατρική παράσταση "Ρωμαίος και Ιουλιέτα για 2" στο θέατρο Τέχνης "άλφα ιδέα" και σε σκηνοθεσία του Κώστα Γάκη.

Διημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Εκτύπωση PDF

6 και 7 Απριλίου 2017

Μαθητές της Γ’ τάξης συμμετείχαν στη Διημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού «Ημέρες Σταδιοδρομίας» που διοργάνωσε η ΔΔΕ Α’ Αθήνας, το ΚΕΣΥΠ και το Γραφείο Παιδείας του Δήμου Γαλατσίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Καμίνι» του Δήμου.

Επίσκεψη μαθητών στο σχολείο μας

Εκτύπωση PDF

Στις 11 Μαρτίου 2016 επισκέφτηκε το σχολείο μας μια ομάδα μαθητών από το Frederikssund Gymnasium, της πόλης Frederikssund 40 λεπτά έξω από την Κοπεγχάγη , με σκοπό να δουν πως είναι το μάθημα σε ένα ελληνικό σχολείο.

Την επικοινωνία και την όλη διοργάνωση ανάλαβαν οι καθηγήτριες: κ. Αγγελοπούλου (ΠΕ06) και κ. Αβραμοπούλου(ΠΕ10).

Οι μαθητές του 4ου ΓΕΛ Γαλατσίου και η ομάδα των Δανών μαθητών παρουσίασαν τα σχολεία τους και γνωρίστηκαν μεταξύ τους ανταλλάσσοντας πληροφορίες για το εκπαιδευτικό σύστημα των δύο χωρών, τον τρόπο λειτουργίας των σχολείων , τις συνήθειες και τα ενδιαφέροντα των νέων της κάθε χώρας.

Συνυπάρχουμε με τους τετράποδους φίλους μας

Εκτύπωση PDF

Στα πλαίσια του προγράμματος ευαισθητοποίησης των μαθητών μας στις σχέσεις με τα αδέσποτα πραγματοποιήθηκε επιμορφωτική συνάντηση ενημέρωσης στις 2/3 από την ΜΚΟ "Sapt Hellas". Καθώς θεωρούμε ότι υπάρχουν αρκετοί αδέσποτοι, ημι-ιδιόκτητοι και μη επαρκώς κοινωνικοποιημένοι δεσποζόμενοι σκύλοι, με ευθύνη που βαραίνει μεγάλο μέρος της κοινωνίας, σκοπός του προγράμματος ήταν η ευαισθητοποίηση, ενημέρωση και αλλαγή των πεποιθήσεων των μαθητών, μέσα από ένα θεωρητικό αλλά κυρίως βιωματικό πλαίσιο.

Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών 2014-2015

Εκτύπωση PDF

 

Στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ημέρας Γλωσσών , που γιορτάστηκε στις 26 Σεπτεμβρίου, το σχολείο μας συμμετείχε σε ένα πρόγραμμα που εκπονήθηκε στα πλαίσια του e-twinning.

Περισσότερα...

Διάφορες Δραστηριότητες

Εκτύπωση PDF

2013 Ενημέρωση για κινδύνους βίας στο Διαδίκτυο.

2013 ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Α΄ ΛΥΚΕΙΟΥ

Αναμνηστικά Ημερολόγια

Εκτύπωση PDF

Μια καλή πράξη... Συμμετοχή στο πρόγραμμα της Actionaid

Εκτύπωση PDF

Εδώ και τρία χρόνια, εμείς, οι μαθητές του φετινού Γ3, έχουμε κινητοποιηθεί και προσφέρουμε τη βοήθεια μας σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Συγκεκριμένα, έχουμε γίνει ανάδοχοι γονείς ενός μικρού κοριτσιού από τη Καμπότζη και κάθε μήνα ο καθένας μας δίνει ένα ευρό στην actionaid όπου μέσω αυτής φτάνουν στο κοριτσάκι και στην οικογένεια του. Έτσι καταφέρνουν να βελτιώσουν την ζωή τους και να ζουν ,δηλαδή, κάτω από καλύτερες συνθήκες. Ενδεικτικά μάλιστα  12.000 ριέλ ( τοπικό νόμισμα) αντιστοιχούν σε 2,31 ευρό. Είναι, λοιπόν, φανερό πως η δική μας μικρή προσφορά είναι τεράστια γι' αυτούς.

 

Περισσότερα...

Αναζήτηση

Εργασίες Μαθητών

Copyright © 4ο Γενικό Λύκειο Γαλατσίου 2020

Template by Joomla Themes & Copywriter.