4ο ΓΕΛ Γαλατσίου Κωνσταντίνος Καραθεοδωρή

Αγ.Ειρήνης 9 & Βεΐκου, 11146 Γαλάτσι, Αττική 
mail@4lyk-galats.att.sch.gr
τηλέφωνο: 2102221000, φαξ: 2102221911 

You are here: Home Ανακοινώσεις Για Μαθητές-Γονείς Πανελλήνιες

Πανελλήνιες

Μηχανογραφικά Δελτία 2017

Εκτύπωση PDF

Υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου

Για την υποβολή του Μηχανογραφικού Δελτίου απαιτείται προσωπικός κωδικός ασφαλείας (password).

Οι απόφοιτοι καθώς και οι υποψήφιοι για το 10% των θέσεων χωρίς νέα εξέταση παρακαλούνται να έρθουν στο σχολείο τις παραπάνω μέρες και ώρες 09:00 - 13:00. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υποβολή του Μηχανογραφικού Δελτίου μπορείτε να βρείτε εδώ

Διαδικασία υποβολής Μηχανογραφικού Δελτίου (Μ.Δ.).

Οι διαδικασίες για την υποβολή του Μ.Δ. αρχίζουν από την Τετάρτη 21 Ιουνίου και λήγουν την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017.

Πιο αναλυτικά:

Οι υποψήφιοι που ενδιαφέρονται να υποβάλουν Μ.Δ. θα απευθυνθούν στο Λύκειό τους από την Τετάρτη 21 Ιουνίου και μετά για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password).

Με αυτόν τον προσωπικό κωδικό - θα μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr, να μελετούν το Μ.Δ. και σε πρώτο στάδιο να κάνουν κάποιες προσωρινές προτιμήσεις (Προσωρινή Αποθήκευση).

Στη συνέχεια και μετά την ανακοίνωση των βαθμών των ΓΕΛ ή των ΕΠΑΛ αντίστοιχα, θα μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr, να τροποποιούν το Προσωρινό Μ.Δ. ή/και να προχωρήσουν τελικά στην οριστική υποβολή (Οριστικοποίηση). Μέσα στην προθεσμία δηλαδή μέχρι την Παρασκευή 14 Ιουλίου, εφόσον κάποιος υποψήφιος μετανιώσει και θέλει να τροποποιήσει το Μ.Δ., απευθύνεται στο Λύκειό του, ακυρώνεται το ήδη οριστικοποιημένο Μ.Δ. και υποβάλλει εκ νέου Μ.Δ.

Μετά την Οριστικοποίηση, που πρέπει να γίνει μέσα στην προθεσμία, οι υποψήφιοι δεν μπορούν να αλλάξουν το Μ.Δ. Με την Οριστικοποίηση, το Μ.Δ. αποκτά πλέον αριθμό πρωτοκόλλου (πάνω δεξιά στη σελίδα) και πρέπει αυτό το οριστικοποιημένο Μ.Δ. να το εκτυπώσουν ή/και να το αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους. Σε όλες τις ανωτέρω διαδικασίες, η ηλεκτρονική εφαρμογή με ένα φιλικό στο χρήστη περιβάλλον, δίνει συνέχεια οδηγίες για τα βήματα του υποψηφίου.

Υπουργική Απόφαση για πρόσβαση στην Τριτοβάθμια 2015

Εκτύπωση PDF

Υπουργική Απόφαση για πρόσβαση στην Τριτοβάθμια 2015

Μπορείτε να δείτε περιληπτικά την υπουργική απόφαση ΕΔΩ

 

Μπορείτε να δείτε όλο το ΦΕΚ ΕΔΩ

 

 

Εισαγωγή αποφοίτων 2014-15 και παλαιότερων για εισαγωγή σε τριτοβάθμια το 2015-2016

Εκτύπωση PDF

Ενημέρωση αποφοίτων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ σχολικού έτους 2014-15 και προηγούμενων ετών σχετικά με την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το σχολικό έτος 2015-16

 

Διαβάστε το σχετικό έγγραφο ΕΔΩ

Copyright © 4ο Γενικό Λύκειο Γαλατσίου 2017

Template by Joomla Themes & Copywriter.