Αγ.Ειρήνης 9 & Βεΐκου, 11146 Γαλάτσι, Αττική 
mail@4lyk-galats.att.sch.gr
τηλέφωνο: 2102221000, φαξ: 2102221911 

You are here: Home Διακρίσεις

Διακρίσεις

2η θέση στο 18ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Wushu και το 6ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Kung fu

Εκτύπωση PDF

Τη 2η θέση, ομαδική κατηγορία, στο 18ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Wushu και το 6ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Kungfu, κατέκτησε ο μαθητής της Γ’ Λυκείου του σχολείου μας Σταθάτος Αχιλλέας.

 

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΘΑΛΗ

Εκτύπωση PDF

Μεταξύ των βραβευθέντων της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, που διακρίθηκαν στον 83ο Πανελλήνιο Μαθηματικό Διαγωνισμό « Ο ΘΑΛΗΣ», ήταν και ο μαθητής της Α’ Λυκείου του σχολείου μας Κλουβάτος Αντώνης.

http://www.hms.gr/sites/default/files/subsites/competitions/2023/2023_BRABEIA_THALIS.pdf

 

 

Διάκριση στο διαγωνισμό μαθητικού βίντεο με θέμα "Ολοκαύτωμα και Έλληνες Εβραίοι"

Εκτύπωση PDF

Το σχολείο μας συμμετείχε στον διαγωνισμό Μαθητικών ταινιών που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Υπ. Παιδείας με θέμα: "Ολοκαύτωμα και Έλληνες Εβραίοι". Στόχος του διαγωνισμού είναι τόσο η βαθύτερη κατανόηση της τραγωδίας του ολοκαυτώματος όσο και η ευαισθητοποίηση στα βαθύτερα ρατσιστικά αίτια που παραμένουν επίκαιρα στην εποχή μας. Η ομάδα αποτελείτο από τους/τις: Πεπιβάνη Βασιλική, Σαλμά Μαρία και Σουατζόγλου Βασίλη. Υπεύθυνη καθηγήτρια ήταν η φιλόλογος Μαρία Παπαδοπούλου. Το βίντεο με τίτλο "Ουτοπία;" απέσπασε τιμητικό έπαινο μαζί με άλλα 36 από 170 που συμμετείχαν.

Διάκριση μαθητή στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Μαθηματικών "Ο Θαλής"

Εκτύπωση PDF

Ο μαθητής της Β΄τάξης Μπαλάφας Οδυσσέας έλαβε μέρος στον Πανελλήνιο  Μαθητικό Διαγωνισμό Μαθηματικών "Ο Θαλής" σχολ. έτους 2019-20 που  διοργανώνει η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία, διακρίθηκε για την επίδοσή  του και προκρίθηκε να συμμετάσχει στην επόμενη φάση του διαγωνισμού Μαθηματικών "Ο Ευκλείδης".

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΧ. ΕΤΟΥΣ 2017-18

Εκτύπωση PDF

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΧ. ΕΤΟΥΣ 2017-18

Αναζήτηση

Εργασίες Μαθητών

Copyright © 4ο Γενικό Λύκειο Γαλατσίου 2024

Template by Joomla Themes & Copywriter.