Αγ.Ειρήνης 9 & Βεΐκου, 11146 Γαλάτσι, Αττική 
mail@4lyk-galats.att.sch.gr
τηλέφωνο: 2102221000, φαξ: 2102221911 

You are here: Home Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις

«Ενημέρωση σχετικά με τις απουσίες μαθητών/τριών λόγω της εποχικής γρίπης»

Εκτύπωση PDF

ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΕ Αρ. Πρωτ. : Φ1/580/Δ2 ΕΔΩ

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΜΩΝ ΚΛΑΣΗΣ 2026 (ΓΕΝΝΗΜΕΝΩΝ ΤΟ ΕΤΟΣ ΤΟ 2005)

Εκτύπωση PDF

Οι στρατεύσιμοι που γεννήθηκαν το έτος 2005 Κλάσεως 2026 εγγεγραμμένοι στα Μητρώα Αρρένων του Δήμου Γαλατσίου υποχρεούνται σύμφωνα με την Φ.430/77/33432Σ./06-12- 2022 έγγραφο του Στρατολογικού Γραφείου να παρουσιαστούν σε αυτό και συγκεκριμένα στο Στρατολογικό Γραφείο Αττικής Τμήμα 2ο οδός Πέτρου Ράλλη 2, περιοχή Ρούφ ή στα ΚΕΠ του Δήμου μας και οποιοδήποτε ΚΕΠ της χώρας, για τους διαμένοντες στο εξωτερικό στις αρμόδιες προξενικές αρχές, καθώς και ηλεκτρονικά μέσω ιστοσελίδας του Νομικού Σώματος www.stratologia.gr από το μενού “Υποβολή Αιτημάτων/Κατάθεση Δελτίου Απογραφής” με χρήση κωδικών taxisnet να καταθέσουν δελτίο απογραφής τις παρακάτω τακτές ημερομηνίες Από 2 Ιανουαρίου 2023 έως 31 Μαρτίου 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Αρ. Πρωτ.: 34184

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΑΣ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ

Εκτύπωση PDF

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τοποθετήθηκε στο σχολείο μας για το σχολικό έτος 2022-2023 η ψυχολόγος Ζουμπούλη Ευτυχία. Θα βρίσκεται στο σχολείο κάθε Τετάρτη 9:00-14:00. Οι μαθητές/μαθήτριες θα μπορούν να απευθύνονται σ΄αυτήν για να συζητήσουν ζητήματα που τους απασχολούν όπως δυσκολίες στις κοινωνικές ή τις οικογενειακές σχέσεις (συγκρούσεις, τάση για απομόνωση κ.α.), άγχος, έντονοι φόβοι, συναισθηματικές δυσκολίες (π.χ. στενοχώρια) κ.α. Για να γίνουν συναντήσεις με τη ψυχολόγο οι μαθητές/μαθήτριες χρειάζεται να φέρνουν υπογεγραμμένη από τον γονέα την κάτωθι υπεύθυνη δήλωση. Εκτός από τις ατομικές συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν ομαδικές παρεμβάσεις για την πρόληψη και την αντιμετώπιση του σχολικού εκφοβισμού, την ενίσχυση της ψυχοκοινωνικής υγείας και την προαγωγή των σχέσεων μεταξύ μαθητών και μεταξύ μαθητών και καθηγητών.

      Οι γονείς μπορούν επίσης να απευθύνονται στη ψυχολόγο για θέματα που αφορούν τα παιδιά τους. Οι συναντήσεις θα γίνονται κατόπιν συνεννόησης.

.....................................................................................................................................................................................................................................

Δηλώνω ότι επιτρέπω ο/η μαθητής/μαθήτρια ........................................... να πραγματοποιήσει συναντήσεις με τη ψυχολόγο του σχολείου.

Ονοματεπώνυμο και υπογραφή γονέα

.....................................................................

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΠΓ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

Εκτύπωση PDF

ΜΕΤΡΑ COVID ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΠΓ 2022Β

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΚΩΔΙΚΟΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ

 

ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ 7:00-7:30

 

 

 

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ

Εκτύπωση PDF

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ

Οι λίστες με την ώρα εξέτασης των υποψηφίων στα προφορικά, θα ανέβει αύριο Παρασκευή 25/11/2022, μετά τις 16:00 στην ιστοσελίδα του σχολείου.

Πρόσκληση στην ενημερωτική διαδικτυακή συνάντηση της ΠΔΕ Αττικής, με θέμα: «ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2022».

Εκτύπωση PDF

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΔΩ:

thumbnail ΑΦΙΣΑ comp

 

Διαδικτυακή Δράση με θέμα: «Πανελλήνιες Εξετάσεις: Διαχείριση άγχους προετοιμασίας & αποτελεσμάτων»

Εκτύπωση PDF
Η Διαδικτυακή Δράση με θέμα «ΠΑΝΕΛΛΉΝΙΕΣ ΕΞΕΤΆΣΕΙΣ:ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗ ΆΓΧΟΥΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΊΑΣ &ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΆΤΩΝ», θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 23 Μαΐου και ώρα 12:00 από το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων του ΠΟΥ και τα ΚΕΠ Υγείας.
Ομιλήτρια της Δράσης είναι η Ψυχολόγος ΣΜΑΡΆΓΔΑ ΧΡΗΣΤΆΚΗ, η οποία θα απαντήσει σε ερωτήματα που θα τεθούν.
Η δράση θα μεταδοθεί ζωντανά στο  Zoom id: 831 5478 4320 και στο Facebook του ΚΕΠ Υγείας Κεντρική Δομή (https://www.facebook.com/kentrikidomikepygeias)
 

Πρόγραμμα ενδοσχολικών εξετάσεων Μαΐου – Ιουνίου 2022

Εκτύπωση PDF

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Β' ΛΥΚΕΙΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Α' ΛΥΚΕΙΟΥ

 

Πρόσκληση γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας, την Τετάρτη 18/05/2022 και ώρα 18:30,σε εσπερίδα με Θέμα:«Έφηβοι και γονείς, στήριξη στις Εκπαιδευτικές και Επαγγελματικές επιλογές τους»

Εκτύπωση PDF

 Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΔΩ

 

Την Τετάρτη 11 Μαΐου, η 8η συνάντηση του προγράμματος «Από το Α έως το Ω» Μια Ακαδημία για Γονείς

Εκτύπωση PDF

 

ΔΕΠ-Υ (Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητα) &  Υπερβαρότητα–Παχυσαρκία στα παιδιά: Τα δύο θέματα που θα αναλυθούν στην συνάντηση της Τετάρτης από τις 18:15-20:00

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση πατώντας το link:

https://www.youtube.com/watch?v=OcDcdH6o_Wo

 

Καθορισμός εξεταστέας ύλης για τα μαθήματα της Α’ και Β’ τάξης Γενικού Λυκείου που εξετάζονται γραπτώς στις προαγωγικές εξετάσεις για το σχολικό έτος 2021-22

Εκτύπωση PDF

ΦΕΚ Αρ. Φύλλου 4254

 

Ενημέρωση για την έκδοση προκήρυξης διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων του ΥΠΑΙΘ.

Εκτύπωση PDF

Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΔΩ

 

Αναζήτηση

Εργασίες Μαθητών

Copyright © 4ο Γενικό Λύκειο Γαλατσίου 2024

Template by Joomla Themes & Copywriter.