Αγ.Ειρήνης 9 & Βεΐκου, 11146 Γαλάτσι, Αττική 
mail@4lyk-galats.att.sch.gr
τηλέφωνο: 2102221000, φαξ: 2102221911 

You are here: Home e-twinning

e twinning

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ

Εκτύπωση PDF

Διαβάστε την απόφαση της επιλογής πρακτορείου για την εκδρομή στην Ιταλία στο πλάισιο του ευρωπαϊκού προγγράμματος e-twinning ΕΔΩ

E-twinning 2018-2019

Εκτύπωση PDF

Solidarity beyond borders («Αλληλεγγύη πέρα από τα σύνορα») είναι το θέμα του ευρωπαϊκού προγράμματος e-twinning που πραγματοποιείται, κατά το τρέχον σχολικό έτος στο 4 ο Γενικό Λύκειο Γαλατσίου με συμμετοχή μαθητών της Α΄και Β΄τάξης και υπεύθυνες καθηγήτριες:την κ.Μαλλιαρού Λίτσα ΠΕ6,την κ.Καραματζιάνη Ελίνα ΠΕ2 και την κ.Χωριανοπούλου Μαργαρίτα ΠΕ2. Χώρες συνεργασίας είναι η Ιταλία και το Βέλγιο. Το πρόγραμμα έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει τους μαθητές μέσα από βιωματικές δράσεις, σε κοινωνικά θέματα,να καλλιεργήσει σε αυτούς το αίσθημα της αλληλεγγύης , να αναδείξει την αλληλεγγύη ως κοινωνική αξία και χρησιμοποιώντας τα εκπαιδευτικά τεχνολογικά εργαλεία που το e-twinning προτείνει,να τους βοηθήσει να επικοινωνήσουν με συμμαθητές τους από άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Οι 68 μαθητές του προγράμματος χωρισμένοι σε τρεις ομάδες συναντιούνται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη μετά το τέλος των μαθημάτων για μια ώρα περίπου.

Εθνική και Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας στο πρόγραμμα “Chasingthehiddencity”

Εκτύπωση PDF

Η Εθνική Υπηρεσία διαχείρισης των Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων E-twinningκαι Erasmus+ επιβράβευσε κατά το σχολικό έτος 2017-18, τους εκπαιδευτικούς και μαθητές της ομάδας e-twinning, οι οποίοι εκπλήρωσαν με επιτυχία για μια ακόμη χρονιά την υλοποίηση των στόχων τους.

Το πρόγραμμα “Chasingthehiddencity” διακρίθηκε τόσο με την Εθνική όσο και με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας με υπεύθυνη καθηγήτρια την κ. Μαλλιαρού Λίτσα, ΠΕ6, και συμμετέχουσα την κ.Καραματζιάνη Ελίνα, ΠΕ2.

ετικέτα ποιότητας 2019 e tweening

 

ευρωπαική ετικέτα 2019

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ E-TWINNING ΣΤΟ «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»

Εκτύπωση PDF

Μαθητές και εκπαιδευτικοί του 4ου ΓΕΛ Γαλατσίου, μέλη της Παιδαγωγικής ομάδας του Ευρωπαϊκού προγράμματος e-twinning με τίτλο “ Solidarity beyond borders” είχαν την ευκαιρία στις 10-12-18 να συμμετάσχουν σε εκπαιδευτική δράση ως εθελοντές στο «Χαμόγελο του παιδιού» του μη κερδοσκοπικού οργανισμού στην Ελλάδα, με στόχο την προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών και την αντιμετώπιση καθημερινών προβλημάτων τους.etwin xamog paidioy 2019

Αποτίμηση προγράμματος e-twinning

Εκτύπωση PDF

Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα e-twinning με τίτλο “Chasing the hidden city”, που εκπονήθηκε κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2017-2018 από μαθητές του 4ου Γενικού Λυκείου Γαλατσίου, παρουσιάστηκε την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018, στο χώρο του Λυκείου.Περισσότερα ΕΔΩ

Κοινωνική Κουζίνα «Ο άλλος άνθρωπος» : Μια γιορτή ανθρωπιάς μέσα στην πόλη

Εκτύπωση PDF

etwinning logo bigyΚοινωνική Κουζίνα «Ο άλλος άνθρωπος» : Μια γιορτή ανθρωπιάς μέσα στην πόλη
«Θα δεχθώ την Ευρώπη της αγάπης,της αλληλεγγύης, του σεβασμού και του πολιτισμού...θεωρώ υποκρισία την αποδοχή ενός βραβείου από την Ε.Ε που θυσιάζει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια στο βωμό του κέρδους και των χρημάτων», ήταν η απάντηση του Κων\νου Πολυχρονόπουλου, που το 2015 ανακηρύχθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο «Ευρωπαίος Πολίτης της χρονιάς», αρνούμενος να παραλάβει το βραβείο του.

Διαβάστε το άρθρο ΕΔΩ.

Εκπαιδευτικό ταξίδι στη Ρουμανία,από 17-4-2018 έως 22-4-2018, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματοs e-Twinning

Εκτύπωση PDF

 

etwinning logo bigyΕκπαιδευτικό ταξίδι στη Ρουμανία,από 17-4-2018 έως 22-4-2018, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματοs e-Twinning
Η παιδαγωγική ομάδα του ευρωπαϊκού προγράμματος e-Twinning, με τίτλο “Chasing the hidden city”,που υλοποιείται, κατά το τρέχον σχολικό έτος, στο 4ο ΓΕΛ Γαλατσίου,πραγματοποίησε εκπαιδευτικό ταξίδι στη Ρουμανία, στο πλαίσιο της συνεργασίας τους με το Λύκειo “ Spirou Haret” στην πόλη Moinesti, από τις 17 έως τις 22 Απριλίου 2018.
Διαβάστε το σχετικό άρθρο ΕΔΩ.

Εκπαιδευτική Δράση

Εκτύπωση PDF

Μαθητές και καθηγητές του 4ου Γενικού Λυκείου Γαλατσίου,μέλη της παιδαγωγικής ομάδας του ευρωπαϊκού προγράμματος e-twinning, στις 27-3-2018, είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στην εκπαιδευτική δράση «Αόρατες διαδρομές» που διοργανώνει το περιοδικό «Σχεδία», μέλος του διεθνούς δικτύου περιοδικών του δρόμου.

Chasing the hidden city Επίσκεψη στο Δημαρχείο

Εκτύπωση PDF

Το 4ο ΓΕΛ Γαλατσίου με τις ομάδες του Ευρωπαϊκού προγράμματος E-twinning με τίτλο «Chasing the
hidden city» στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών επισκέψεων, πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στις 25
Ιανουαρίου 2018 στο Δημαρχείο του δήμου Γαλατσίου.

Περισσότερα ΕΔΩ

“Chasing the hidden city”

Εκτύπωση PDF

Το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα e-twinning με έργο που φέρει τον τίτλο “Chasing the hidden city”. Υπεύθυνη καθηγήτρια είναι η κ. Μαλλιαρού Γαρουφαλλιά (ΠΕ06) και συμμετέχοντες καθηγητές ο κ. Αλεξόπουλος Παναγιώτης (ΠΕ11), η κ. Καραματζιάνη Ελένη (ΠΕ02) και η κ. Χωριανοπούλου Μαργαρίτα (ΠΕ02).
Το πρόγραμμα διενεργείται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη από τις 14:00 ώς τις 15:45 και συμμετέχουν 59 μαθητές της Α’ και Β΄τάξης χωρισμένοι σε δύο ομάδες.

 

Διαβάστε για τους σκοπούς του προγράμματος ΕΔΩ.

Διαβάστε για την ψηφιακή ασφάλεια ΕΔΩ.

 

Διάκριση και Ετικέτα Ποιότητας στο " Let?s create our world "

Εκτύπωση PDF

Στους εκπαιδευτικους και μαθητες που εκπόνησαν πρόγραμμα e-Twinning και υλοποιησαν στο έπακρο του στόχους που είχαν θέσει , η Εθνική Υπηρεσία διαχείρισης των Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Ε-twinning και Εrasmus+ τους επιβράβευσε κατά το σχολικό έτος 2016-17.

Επιδόθηκε, λοιπόν, διάκριση ή αλλιώς ‘‘ Ετικέτα Ποιότητας‘‘ στο πρόγραμμα: " Let’s create our world "με υπεύθυνη την κ. Μαλλιαρού Λίτσα, καθηγήτρια Αγγλικών και συμμετέχουσες τις Φιλολόγους κ. Καραματζιάνη Ελίνα και κ. Χωριανοπούλου Μαργαρίτα.

Αναζήτηση

Εργασίες Μαθητών

Copyright © 4ο Γενικό Λύκειο Γαλατσίου 2024

Template by Joomla Themes & Copywriter.